Våra dataskyddsriktlinjer

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder även statistikverktyget Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen (datan sparas enbart i 14 månader). Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du neka webbplatsen att lämna en webbkaka och göra dig anonym för Google. Det kan innebära att vissa tjänster inte fungerar. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor.

Vårt nyhetsbrev är inte kopplat till övrig användardata på något sätt. Nyhetsbrevet sparar bara e-postadresser som frivilligt anslutit sig och det är lätt att avbeställa nyhetsbrevet i de e-brev som går ut.

Ansvarig: David Lindberg, arkiv@arkiv.nu, 046-13 39 20Arkiv. Tidskrift för samhällsanalys | DOI: https://doi.org/10.13068/2000-6217 (beständig länk)

ISSN: 2000-6217 (elektronisk resurs) | ISSN: 2000-6225 (tryck)

Ansvarig utgivare och chefredaktör: Sven Hort | Kontaktuppgifter

Tidskriften Arkiv använder en upphovsrättslicens från Creative Commons: Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0).

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) och statistikverktyget Google Analytics. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du neka webbplatsen att lämna en webbkaka och göra dig anonym för Google. Det kan innebära att vissa tjänster inte fungerar. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om våra dataskyddsriktlinjer.

 

Logga in